Bonding Tray

ava de lipire este conceput─â pentru a eficientiza ╚Öi organiza etapele de lipire a bracket-urilor ├«n practica ortodontic─â. Cu un sistem de compartimentare clar, pute╚Ťi preg─âti bracket-urile pentru fiecare pacient ├«n parte, ├«mbun─ât─â╚Ťind acurate╚Ťea ╚Öi viteza de aplicare.

Descriere

 • U╚Öurin╚Ťa ├«n Utilizare: Instruc╚Ťiunile simple de pe tava de lipire v─â permit s─â aplica╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â benzile adezive ╚Öi s─â plasa╚Ťi bracket-urile ├«nainte de a primi pacientul, asigur├ónd c─â toate componentele sunt preg─âtite corespunz─âtor ╚Öi la ├«ndem├ón─â.

   

 • Material Durabil: Fabricat─â dintr-un material rezistent, tava noastr─â de lipire poate fi utilizat─â repetat, oferind un suport de ├«ncredere ├«n timpul procedurilor de lipire.

   

 • U╚Öor de Cur─â╚Ťat: Suprafa╚Ťa neted─â a tavei permite o cur─â╚Ťare rapid─â ╚Öi eficient─â, men╚Ťin├ónd igiena ╚Öi preg─âtirea pentru urm─âtorul pacient.

Date tehnice:

  Prin organizarea eficient─â a bracket-urilor ortodontice, tava de lipire Bonding Tray ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte fluxul de lucru ╚Öi contribuie la o aplicare precis─â ╚Öi rapid─â, maximiz├ónd confortul pacientului ╚Öi eficien╚Ťa ├«n cabinet.

  PRODUSE SUGERATE