Cuper Niti Dmn

Sunt fabricate cu materie prima exclusiva importata, in cadrul celor mai riguroase specificatii si compozitie chimica cu 6% cupru, ceea ce face ca acest aliaj metalic sa fie unic in performanta si utilizare. Sunt arcuri din Nitinol cu cel mai mic modul de forta, ceea ce le permite sa fie introduse in fante chiar si in cele mai dezaliniate si neuniforme cazuri, oferind un confort sporit. Includerea cuprului in aliaj imbunatateste proprietatile termice ale firului, facandu-l mai flexibil si cu o rezistenta mai buna la deformare.

Pachet de 10 unitati.

Caracteristici

 • Compozitie: Nichel, titan si cupru (6%);
 • Odata cu adaugarea cuprului in aliaj, proprietatile termoactive ale sarmei sunt sporite pentru a produce module de forta mai usoare si mai continue, compatibile cu cerintele filozofiei bracketurilor de autoligare pasiva;
 • Rezistenta constanta cu memorie de forma excelenta;
 • Mai multa rezistenta la deformare permanenta decat alte tipuri de Nitinol;
 • Disponibil cu optiunea de stopuri pre-plasate;
 • Ideal pentru tehnica cu sistem autoconectat.

Aplicatie: Poate fi utilizat in toate fazele practicii ortodontice cu brackets de autoligare, in special in fazele initiale.

Date tehnice:

  Descoperiti toate detaliile despre arcurile ortodontice in catalogul nostru, disponibil pentru descarcare. Detaliile specifice le gasiti intre paginile 49 si 54. Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra este aici pentru a va asista!

  PRODUSE SUGERATE

  Natural Bioslide

  BioSlide Natural

  Thermoactivated Natural

  Cuper Niti 35

  DMN Form

  Reverse Curve