Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 11.02.2024

 

La S.C ORTHODENT STORE S.R.L., respectam intimitatea vizitatorilor nostri si ne angajam sa protejam datele personale colectate prin website-ul nostru orthodentstore.ro. Aceasta Politica de Confidentialitate explica modul in care colectam, utilizam, divulgam si protejam informatiile pe care le puteti furniza atunci cand accesati sau utilizati site-ul nostru.

 

  1. Informatii pe care le colectam

Informatiile personale pe care le puteti furniza prin utilizarea site-ului nostru includ, dar nu se limiteaza la, nume, adresa de e-mail, numar de telefon, atunci cand descarcati catalogul nostru sau cand ne contactati prin formularul disponibil pe site.

 

  1. Utilizarea informatiilor

Informatiile colectate de pe site sunt folosite pentru a:

  • Raspunde la solicitarile dvs.;
  • Imbunatati continutul si functionalitatile site-ului nostru;
  • Intelege mai bine nevoile vizitatorilor nostri.

 

  1. Divulgarea informatiilor

S.C ORTHODENT STORE S.R.L. nu vinde, nu inchiriaza si nu face schimb de informatii personale cu terte parti in scopuri comerciale. Informatiile pot fi divulgat doar daca legea o cere sau pentru protectia drepturilor noastre legale.

 

  1. Securitatea datelor

Ne angajam sa protejam securitatea informatiilor dvs. personale. Utilizam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja informatiile impotriva accesului neautorizat, modificarii, divulgarii sau distrugerii.

 

  1. Drepturile dvs.

Aveti dreptul de a accesa, corecta, sterge sau opune prelucrarea datelor dvs. personale pe care le detinem. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati folosind detaliile de contact de mai jos.

 

  1. Modificari ale politicii de confidentialitate

Aceasta politica poate fi actualizata periodic. Vom posta orice modificari ale politicii pe aceasta pagina si, daca modificarile sunt semnificative, vom furniza o notificare mai proeminenta.

 

  1. Contact

Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de Politica de Confidentialitate, va rugam sa ne contactati la:

Telefon: +40 784 331 199

E-mail: contact@orthodentstore.ro

Adresa: Bucuresti, Str. Poiana Cu Aluni, Nr.6, Camera Nr. 1, Bl.17, Sc.3, Et.4, Ap.89, Sector 2