Termeni si conditii

 

Bine ati venit pe website-ul orthodentstore.ro (denumit in continuare „Site”). Accesul si utilizarea site-ului sunt reglementate de Termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si de legislatia aplicabila in Romania. Prin accesarea si utilizarea site-ului, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile si ca sunteti de acord sa respectati toate legile si reglementarile aplicabile.

 

  1. Informatii generale

S.C ORTHODENT STORE S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Poiana Cu Aluni, Nr.6, Camera Nr. 1, Bl.17, Sc.3, Et.4, Ap.89, Sector 2, inregistrata la O.N.R.C. sub nr. J40/7113/2023, C.I.F. RO47988370.

 

  1. Utilizarea site-ului

Site-ul are un rol strict informativ, avand ca scop principal informarea utilizatorilor despre produsele si serviciile oferite de catre S.C ORTHODENT STORE S.R.L. si incurajarea acestora sa descarce catalogul disponibil pentru a vedea informatii complete despre produsele noastre. Nu se realizeaza vanzari directe prin intermediul site-ului.

 

  1. Drepturi de autor

Continutul site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la text, grafica, logo-uri si orice alt material, este proprietatea S.C ORTHODENT STORE S.R.L. si este protejat de legea drepturilor de autor si de alte legi privind proprietatea intelectuala. Este interzisa utilizarea, reproducerea sau distribuirea acestui continut fara acordul scris prealabil al S.C ORTHODENT STORE S.R.L.

 

  1. Limitarea raspunderii

S.C ORTHODENT STORE S.R.L. depune toate eforturile pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe Site. Totusi, S.C ORTHODENT STORE S.R.L. nu garanteaza ca aceste pagini nu contin erori, si nu este responsabila pentru nicio pierdere sau dauna care ar putea rezulta din utilizarea informatiilor de pe Site.

 

  1. Modificari ale termenilor si conditiilor

S.C ORTHODENT STORE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila. Utilizatorii sunt responsabili pentru revizuirea periodica a Termenilor si Conditiilor pentru a fi la curent cu orice modificari.

 

  1. Contact

Pentru orice intrebari sau solicitari legate de Termenii si Conditii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 784 331 199 sau prin e-mail la adresa contact@orthodentstore.ro.